Skip to content

A beltéri medencék 3 legnagyobb előnye

Egy egész évben üzemelő beltéri medencével az úszás és fürdőzés a hétköznapjaid részévé válhat. Bemutatjuk a beltéri medence építésének két sarkalatos pontját, és azt is, hogy milyen előnyökkel jár egy beltérre épített medence.

Uszoda helyett beltéri medence

A beltéri medencék kihasználhatóság terén óriási előnyben vannak a kültériekkel szemben. Egész évben fürdőzhet bennük a család, még akkor is, amikor kint fagyok vannak. Ha az úszás az életed része, és így kapcsolódsz ki, igazi luxus lesz az uszoda helyett az otthonodban leúszni a köröket.

Két dolog van, amit mindenképp figyelembe kell venned, ha a beltéri medence mellett teszed le a voksodat:

Ezekre figyelj oda a beltéri medence építésénél

1. Könnyű vízkezelés

Míg egy kültéri medencével intenzíven kell foglalkozni, egy beltéri medence vízkezelése jóval kevesebb időt és energiát igényel.

Kültéren egy medence ki van téve az időjárás és az évszakok viszontagságainak: kerül bele csapadék és szennyeződés is bőven. Egy beltéri medencét ezzel szemben kevésbé kell óvni.

2. Egyszerű karbantartás

A vízparaméterek rendszeres ellenőrzése és alkalmankénti korrigálása persze elkerülhetetlen egy beltéri medence esetében is. De a beltéri medence, ha kezdetben jelentős beruházást is jelent, végül megtéríti az árát a könnyebb karbantartás miatt. Például téliesítésre és újraindításra sincs szükség. Az így spórolt idő és energia pedig hosszútávon felbecsülhetetlen.

3. Növeli az ingatlan értékét

Egy medence építése – főleg egy ízlésesen kialakított beltéri uszoda – meg fogja emelni az ingatlanod értékét. A medencés házak ugyanis magas presztízzsel rendelkeznek a piacon, az ingatlanok pedig azonnal különlegessé válnak egy medencével.

+1 Gyors telepítés

A Desjoyaux szabadalmaztatott szerkezetének és a csövezés nélküli szűrőrendszerének köszönhetően hamar felépülhet a beltéri medencéd. 10 év garanciát vállalunk a beltéri medencéd gyártására és beépítésére. Valamint nagy figyelmet fordítunk az anyagválasztásnak és a kiegészítőknek is, hiszen beltéren a medencéd az otthonod szerves része lesz.

Kezdődhet az építkezés?

Környezettudatos medencéinket 7 nap alatt telepíteni tudjuk az otthonodban.
Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.Medence méretek? Segítünk választani!

Medence méretek? Segítünk választani!

Válassz tökéletes méretű medencét a Desjoyaux széles kínálatából! A kültéri medencék nem csak nagy kertekbe építhetők. Segítünk!
Kímélőbb vízkezelés brómmal? Ismerkedj meg ezzel a kevésbé ismert medencevíz kezelő szerrel!

Kímélőbb vízkezelés brómmal? Ismerkedj meg ezzel a kevésbé ismert medencevíz kezelő szerrel!

Sokkal több kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint a mindenki által ismert testvére, a klór. Miért érdemes a brómot választanod? Cikkünkből megtudhatod!
Tiszta és egészséges medencevíz: A megfelelő vízparaméterek jelentősége

Tiszta és egészséges medencevíz: A megfelelő vízparaméterek jelentősége

A megfelelő vízminőség elengedhetetlen az élvezetes fürdőzéshez. Ismerd meg a pH-érték, a víz lúgossága és a vízkeménység fontosságát, és hogyan…