Skip to content

A beltéri medencék 3 legnagyobb előnye

Egy egész évben üzemelő beltéri medencével az úszás és fürdőzés a hétköznapjaid részévé válhat. Bemutatjuk a beltéri medence építésének két sarkalatos pontját, és azt is, hogy milyen előnyökkel jár egy beltérre épített medence.

Uszoda helyett beltéri medence

A beltéri medencék kihasználhatóság terén óriási előnyben vannak a kültériekkel szemben. Egész évben fürdőzhet bennük a család, még akkor is, amikor kint fagyok vannak. Ha az úszás az életed része, és így kapcsolódsz ki, igazi luxus lesz az uszoda helyett az otthonodban leúszni a köröket.

Két dolog van, amit mindenképp figyelembe kell venned, ha a beltéri medence mellett teszed le a voksodat:

Ezekre figyelj oda a beltéri medence építésénél

1. Könnyű vízkezelés

Míg egy kültéri medencével intenzíven kell foglalkozni, egy beltéri medence vízkezelése jóval kevesebb időt és energiát igényel.

Kültéren egy medence ki van téve az időjárás és az évszakok viszontagságainak: kerül bele csapadék és szennyeződés is bőven. Egy beltéri medencét ezzel szemben kevésbé kell óvni.

2. Egyszerű karbantartás

A vízparaméterek rendszeres ellenőrzése és alkalmankénti korrigálása persze elkerülhetetlen egy beltéri medence esetében is. De a beltéri medence, ha kezdetben jelentős beruházást is jelent, végül megtéríti az árát a könnyebb karbantartás miatt. Például téliesítésre és újraindításra sincs szükség. Az így spórolt idő és energia pedig hosszútávon felbecsülhetetlen.

3. Növeli az ingatlan értékét

Egy medence építése – főleg egy ízlésesen kialakított beltéri uszoda – meg fogja emelni az ingatlanod értékét. A medencés házak ugyanis magas presztízzsel rendelkeznek a piacon, az ingatlanok pedig azonnal különlegessé válnak egy medencével.

+1 Gyors telepítés

A Desjoyaux szabadalmaztatott szerkezetének és a csövezés nélküli szűrőrendszerének köszönhetően hamar felépülhet a beltéri medencéd. 10 év garanciát vállalunk a beltéri medencéd gyártására és beépítésére. Valamint nagy figyelmet fordítunk az anyagválasztásnak és a kiegészítőknek is, hiszen beltéren a medencéd az otthonod szerves része lesz.

Kezdődhet az építkezés?

Környezettudatos medencéinket 7 nap alatt telepíteni tudjuk az otthonodban.
Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.A Desjoyaux medence 6 verhetetlen előnye

A Desjoyaux medence 6 verhetetlen előnye

Mivel a Desjoyaux medence sikeresen ötvözi az esztétikát és a minőséget, egyre többen választják, ha építtetett medencéről van szó. Ismerd…
Kis kert, kis medence - Kis telken is lehet álommedencéd

Kis kert, kis medence - Kis telken is lehet álommedencéd

Úgy gondolod, hogy nem elég nagy a kerted egy épített kültéri medencéhez? Segítünk újragondolni a tervezést. Bemutatjuk a kis medencék…
A környezet- és pénztárcabarát medencék 3+1 tulajdonsága

A környezet- és pénztárcabarát medencék 3+1 tulajdonsága

Egy modern, környezetbarát medence a pénztárcádat és a környezetet is kíméli egyszerre. Megmutatjuk hogyan.