Medence felújítás

Hogyan és mikor?

A medence építés egy olyan projekt, amely időnként a medence felújítását is magába foglalja. A medence felújítása akkor időszerű, ha a medencén az elavulás nyilvánvaló jelei mutatkoznak.

Mikor időszerű a medence felújítása?

Több év elteltével a medence egyes részeit fel kell újítani vagy korszerűsíteni, de ez nem jelenti azt, hogy az egész szerkezethez hozzá kellene nyúlni.

Felújítás esetén bizonyos elemeket ellenőrizni kell, mint például a vízhatlanságot biztosító PVC medence borítás, a mechanikai elemek (például a szűrőrendszer vagy a fűtési rendszer) megfelelő működése.

Idővel a medence elöregszik, és megjelenhetnek rajta az elavulás jelei. Ilyenkor célszerű néhány felújítási munkálatot elvégezni rajta. A Desjoyaux szakértői felmérik, hogy milyen felújítási munkálatok elvégzése lenne szükségszerű, hogy a medencéjéd eredeti szépéségében és dicsőségében  pomázhasson.

level

Adj medencédének új külsőt

A felújítási munkák egyben  lehetőséget kínálnak a medence dizájnjának megfiatalítására. 

A Desjoyaux elkísér ebben az átalakítási projektben, hogy minden lehetséges felújítási vagy kiegészítő lehetőséget megadjon Neked: medence fólia borításának kicserélése, új szegélykövek lerakása, medence méretének növelése, formaváltoztatás, lépcsők vagy plázs beépítése…
Lehetőgés van utólag jobban felszerelni medencét mindenféle kényelmi megoldással, legyen szó medence fűtésről, ellenáramoltatóról, riasztóról vagy új környezetbarát vízkezelési  eljárásról (sólebontó).

Keresd bizalommal szakképzett  munkatársainkat akik késséggel állnak rendelkezésre! Megbízható tanáccsal látnak el, hogy miként újítsd fel medencédet, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhesd az úszás fejelthetetlen pillanatait.