Medence

építés

Egy könnyen kivitelezhető medencéről álmodsz? Megvan hozzá a technikánk!

Mi a Desjoyaux-medencéknél arra összpontosítunk, hogy ügyfeleinknek támogatást és személyre szabott tanácsokat nyújtsunk minden szakaszban, a tervezéstől a medence karbantartásáig.

Mielőtt kiválasztanád medencéd, végigvezetünk az összes műszaki és esztétikai szemponton. Ezt követően nem kell mást tenned, mint megtervezni álmaid medencéjét, hogy aztán felejthetetlen úszásélményben legyen részed!

Látogass el bemutatókerünkbe, ahol ki is próbálhatod használat közben!

strukturastruktura

Medence szerkezet

A hosszú élettartamú, rugalmas szerkezetkialakítás kombinálja a gyors lerakás, a hosszú élettartam és a forma szabadság megőrzésének technikai egyeneltetét.
szurorendszerszurorendszer

Szűrőrendszer

A Desjoyaux által 1983-ban szabadalmaztatott csőrendszer nélküli szűrési koncepció egyesíti a gyors telepítést, a szivárgási kockázat mentességet, a víztakarékosságot és a hatékony szűrést.
medenceszelmedenceszel

Medenceszegély

Válassz a különböző formák, méretek, árnyalatok kínálatából, hogy otthonod új lakóterének olyan stílusa legyen, amilyenről álmodtál.
linerliner

Borítás

A medencefólia egy rugalmas kompozit PVC burkolat. Bármilyen medencéhez használható, függetlenül azok formájától vagy méretétől . Válassz 5 színből álló alapkínálatunkból (kék, fehér, homok, sötét vagy világosszürke) vagy a 25 féle Exclusive egyedi medencefóliáink közül.
lepcsolepcso

Lépcső

Az ergonomikus lépcsőfokokkal kialakított medencelépcső könnyű hozzáférést biztosít a Desjoyaux medencédhez. Válassz 7 modellből álló kínálatunkból!

A Desjoyaux-medence

épÍtése lépésről lépésre

Személyre szabott medence gyártás és telepítés. Ez a Desjoyaux fő tevékenyége már több mint 55 éve!

A hibátlan telepítés kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljesen elégedett legyél a medencéddel.  A medencék telepítése Desjoyaux által képzett szakemberek felügyeletével készül, így a medencéd 10 éves garanciát kap.

1.LÉPÉS
Kijelölés és földmunka
Az első lépés a medence aljának kijelölése az alapozás elvégzéséhez.
1.LÉPÉS
2. LÉPÉS
A szerkezet és a szűrőegység telepítése
A medence alapjainak lerakása utána a gyárunkban előre összeszerelt zsaluszerkezet összeállítása következik a szűrőegységgel együtt. Amikor a szerkezet és a szűrőegység telepítése megtörtént a kürtőkbe, a falak alsó és felső koszorújának vasalása következik egyidejűleg az aljzat vashálójának behelyezésével.
2. LÉPÉS
3.LÉPÉS
A medence kiöntése
A falszerkezet betonozása egyetlen művelettel történik az aljzat beton és a falak egy szabadon álló medencetestet alkotnak, amely biztosítja a medenceszerkezet tartósságát (így már a medenceszerkezet ellenáll a talajvíz betöréseknek és a kisebb földmozgásoknak). Utána az aljzatra rákerül a sima cementborítás.
3.LÉPÉS
4. LÉPÉS
Visszatöltés
A medencetest kialakítása után következik a föld visszatöltése (medence körüli árokba).
4. LÉPÉS
5.LÉPÉS
SZEGÉLYEZÉS & BURKOLÁS
A medence szegélyköveinek lefektetése után következik a medence körülötti járda építése és burkolása.
5.LÉPÉS
6. LÉPÉS
Borítás & elektromos rendszer telepítése
Végül behelyezzük az általad választott és a gyárban előre, specifikusan a te medencédre legyártott borítást. A szűrőegység elektromos bekötése után következhet a medence vízzel való feltöltése.... és máris csobbanhatsz is a saját medencédben!
6. LÉPÉS

Desjoyaux

inspirációk