Medence

építés

Egy könnyen kivitelezhető medencéről álmodsz? Megvan hozzá a technikánk!

Mi a Desjoyaux-medencéknél arra összpontosítunk, hogy ügyfeleinknek támogatást és személyre szabott tanácsokat nyújtsunk minden szakaszban, a tervezéstől a medence karbantartásáig. Mielőtt kiválasztanád medencéd,  végigvezetünk az összes műszaki és esztétikai szemponton. Ezt követően nem kell mást tenned, mint megtervezni álmaid medencéjét, hogy aztán felejthetetlen úszásélményben legyen részed! 

Látogass el bemutatókerünkbe, ahol ki is próbálhatod használat közben!

strukturastruktura

Medence szerkezet

Az állando aktÍv zsaluzat kombinálja a gyors lerakás, a hosszú élettartam és a forma szabadság megőrzésének technikai egyeneltetét.
szurorendszerszurorendszer

Szűrőrendszer

A Desjoyaux által 1983-ban feltalált csőrendszer nélküli szűrési koncepció egyesíti a gyors telepítést, a szivárgásmentességet, a víztakarékosságot és a hatékony szűrést.
medenceszelmedenceszel

Medenceszegély

Válassz a különböző formák, méretek, mélységek vagy árnyalatok kínálatából, hogy otthonos új lakóterének olyan stílusa legyen, amilyenről álmodtál.
linerliner

Borítás

A medenceborítás egy rugalmas PVC burkolat. Bármilyen medencéhez használható, függetlenül azok formájától vagy méretétől . Válassz 5 színből álló kínálatunkból: Kék, fehér, , homok, sötét vagy világosszürke.
lepcsolepcso

Lépcső

Az ergonomikus lépcsőkkel kialakított medencelépcső könnyű hozzáférést biztosít a Desjoyaux medencédhez. Válassz 7 modellből álló kínálatunkból!

A Desjoyaux-medence

épÍtése lépésről lépésre

Személyreszabott medence gyártás és telepítés. Ez a Desjoyaux fő tevékenyége már több mint 50 éve!

A hibátlan telepítés kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljesen elégedett legyél a medencéddel.  A medencék megépítése Desjoyaux által képzett szakemberek felügyeletével épül, így a medencéd 10 éves garanciát kap.

1.LÉPÉS
Kijelölés és földmunka
Az első lépés a medence aljának kijelölése az alapozás elvégzéséhez.
1.LÉPÉS
2. LÉPÉS
A szerkezet és a szűrőegység telepítése
A hálózatot telepítjük a medence aljában, majd a gyárunkban előre összeszerelt zsaluszerkezet következik a szűrőegységgel együtt. Amikor a szerkezetet és a szűrőegységet telepítettük, a szalagokat beillesztjük a kürtőkbe és a falak felső és alsó rögzítéseibe.
2. LÉPÉS
3.LÉPÉS
A medence kiöntése
Utána mi öntjük ki a betont egyetlen művelettel (alj és falak), hogy egy egydarabos, szabadon álló szerkezetet kapjunk. Utána kerül rá a sima cementborítás.
3.LÉPÉS
4. LÉPÉS
Visszatöltés
Amikor a medence partjának kijelölték a helyét, következik a visszatöltés.
4. LÉPÉS
5.LÉPÉS
Lefektetés & szegélyezés
Utána helyezzük el a blokkokat és a vezetéket.
5.LÉPÉS
6. LÉPÉS
Borítás & elektromos rendszer telepítése
Végül lefektetjük az általad választott borítást. Amikor a szűrőegység összekapcsolása megtörtént, már élvezheted is a saját medencédet!
6. LÉPÉS

Desjoyaux

inspirációk