Skip to content

CSALÁDI

szellem

A Desjoyaux olyan úszómedencéket kínál, amelyeket könnyű telepíteni és karbantartani, sok család számára boldogságot teremtve ezzel. Egy úszómedence, amely lehetővé teszi, hogy otthon nyaralhasson, és élvezhesse azt  a nap bármely szakában, akár egész évben.

Családi medencék 1966 óta

A Desjoyaux először is egy családi történet, amely 1966-ban kezdődött. Jean Desjoyaux szeretett volna családjának egy medencét ajándékozni. Annak építésébe saját maga vágott bele. Ezzel a medencével hamarosan megérkezett a házba a vidám nevetés, az öröm, az emlékek. Megérkeztek a barátok, a szomszédok is,  és beköltözött a legjobb vakációkat idéző önfeledt hangulat is… Jean Desjoyaux rájött, hogy a medence ragadós boldogság, olyan családi légkör, amelyet meg kell osztani.  Jean Desjoyaux úgy gondolta, hogy legyen minden családnak joga ilyen medencéhez!
Egy újfajta medence, amely két kizárólagos koncepción alapszik egy darabból készült szerkezet, illetve a csövezés nélküli szűrés. Ezzel a Desjoyaux-medence megszületett. Egyszerűsége, az ipari mértékben sokszorozott kézműves.minősége, az általa – úgy a formák, mint a felszereltség tekintetében -kínált végtelen lehetőségek adják sikerét.

Miért válassza a

Desjoyaux-ot?

A világ I. exkluzív medencehálózata

50 év tapasztalat

10 év garancia

Környezettudatos
medence

Folyamatos
innováció

Dizájn
és -kivitelezés

Ügyfeleink 93%-a
ajánlana minket

level

“A swimming pool is not just concrete, coping and water, but also, and above all, an infectious feeling of happiness and a shared sense of family”

Jean Desjoyaux

jean-desjoyaux