Skip to content

Családi

szellem

A Desjoyaux olyan úszómedencéket kínál, amelyeket könnyű telepíteni és karbantartani, sok család számára boldogságot teremtve ezzel. Egy úszómedence, amely lehetővé teszi, hogy otthon nyaralhass, és élvezhesd azt  a nap bármely szakában, akár egész évben.

Családi medencék 1966 óta

A Desjoyaux először is egy családi történet, amely 1966-ban kezdődött. Jean Desjoyaux szeretett volna családjának egy medencét ajándékozni. Annak építésébe saját maga vágott bele. Ezzel a medencével hamarosan megérkezett a házba a vidám nevetés, az öröm, az emlékek. Megérkeztek a barátok, a szomszédok is,  és beköltözött a legjobb vakációkat idéző önfeledt hangulat is… Jean Desjoyaux rájött, hogy a medence ragadós boldogság, olyan családi légkör, amelyet meg kell osztani.  Jean Desjoyaux úgy gondolta, hogy legyen minden családnak joga ilyen medencéhez!
Egy újfajta medence, amely két kizárólagos koncepción alapszik egy darabból készült szerkezet, illetve a csövezés nélküli szűrés. Ezzel a Desjoyaux-medence megszületett. Egyszerűsége, az ipari mértékben sokszorozott kézműves minősége, az általa – úgy a formák, mint a felszereltség tekintetében -kínált végtelen lehetőségek adják sikerét.

Miért válaszd

Desjoyaux-ot?

„Gyakran csatlakoztak a barátaink, a szomszédaink,
lelkesen belevetve magukat a nevetés, a játék és az úszás ezen csodás pillanataiba. Erre képes egy úszómedence:
összehozza az embereket, és örök emlékeket szül.”

Jean Desjoyaux