Medencék

A Desjoyaux több mint 55 éve készít személyre szabott medencéket.

Képzeld el álmaid medencéjét, és adj otthonodnak vadonatúj külsőt a Desjoyaux-medencék szakértelmével.

Fedezd fel környezetbarát medencéinket és állítsd össze a saját úszómedencédet az 5281 lehetséges kombináció közül!

Kínálatunk

Több mint 5281 lehetséges kombináció közül választhatsz, így nálunk garantáltan megtalálod a stílusodnak, az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelelő megoldást. Nézz szét a Play&Pool és az Exclusive modelljeink között.

Medence építés

Akár 7 nap alatt kész lehet álmaid medencéje! Ismerd meg miben rejlik a Desjoyaux népszerűsége. Tartós szerkezet, vízvezeték nélküli megoldás, környezetbarát tecnhológia. Jean Desjoyaux úgy gondolta minden családot megillet a medence öröme, így olyan technológiát fejlesztett ki, amelyel akár a kivitelezéstől számított 8. napon már csabbanhatsz is az új úszómedencédben!

Medence felújítás

A Desjoyaux medencéket úgy találták ki, hogy a lehető legkölcségkímélőbb legyen, ha felújításra kerül a sor. Az idő elteltével előfordul, hogy elfáradnak az anyagok. Mikor van itt az ideje a felújításnak?

Inspiráció

A medencével egy új életteret hozol létre, így fontos, hogy illeszkedjen az otthonod környezetébe. Saroklépcsőt, plázst, teljes szélességű vagy római lépcsőt szeretnél? Beépített vagy falra szerelt szűrő áll közelebb hozzád? Nézz szét és inspirálódj a már átadott Desjoyaux medencék között. 

epitett medence