Skip to content

Korunk medencéje nem csak a családot teszi boldoggá, hanem a Földünket is!

Ha elképzeled a házat, ahol szívesen élnél, biztosan neked is megjelenik egy szép kert, és egy gyönyörű kék vízű medence a fantáziádban, ahol sok boldog pillanatot élhetsz meg szeretteiddel. Manapság egyre többen figyelnek arra, hogy vásárlásaik során környezettudatos döntéseket hozzanak. Egy energiatakarékos medencével nem csak a saját életedet teheted boldogabbá, hanem hosszútávon a bolygónk egészségét is támogathatod.

Milyen egy igazi, környezetbarát medence?

Energiatakarékos

Ma már szerencsére olyan korszerű technológiát választhatsz, amely lehetővé teszi, hogy otthonodban anélkül élvezhesd az úszómedence luxusát, hogy annak árát a Föld vagy a bolygó fizetné meg. Egy medence használata sok energia- vagy vízfelhasználással járhat, ezért érdemes jól meggondolni, milyet választasz.

Újrahasznosítható anyagokból készül

A medence, amiben minden napsütéses nap egy élménnyel ér fel, bizony sok olyan alkotórészt tartalmazhat, ami árthat a környezetnek.

A Desjoyaux 30 éve már, hogy piacra dobra az első 100%-ban újrahasznosított medence szerkezetét

Egy 8×4 méteres medencéhez több mint 8000 újrahasznosított palackot használnak fel! Ez igazán inspiráló, ha arra gondolsz, hogy mennyi erőforrást lehet ezzel megtakarítani a Földünk számára.

Bármikor újragondolható

Ha az otthonodról van szó, mindig változik valami. Változik az ízlésed, megunod a korábban tervezett kertet és fel szeretnéd frissíteni a design-t. Az is lehet, hogy bővül a család, vagy egyre nagyobb a baráti köröd és több ember befogadására akarod átalakítani a teret. 

Ha egy jó márkát választasz, akkor a régi medence gyorsan és könnyen átalakítható és a korábbi szerkezethez további medencék vagy pihenőplatformok is hozzáadhatók. Így egy rakat erőforrást, időt és pénzt megspórolhatsz.

Időtálló

Ha dolgozol valamin, időt, energiát, pénzt fektetsz bele, biztos te is szereted, ha hosszú távon megmarad a minőség. Egy saját magad által felépített medence, bár olcsónak tűnik, de senki sem fog segíteni neked, ha azzal később problémák adódnak. 

A kiváló minőségű alkatrészek és a hozzáértő építői gárda, hosszú élettartamot biztosítanak. A Desjoyaux 10 éves garanciát is vállal.

Nézzük a műszaki tényeket!

Áramfogyasztás

Egy hagyományos homokszűrős medence majdnem háromszor több áramot fogyaszt, mint egy Desjoyaux medence. Nemcsak a bolygónak jó, ha kevesebb az áramszámla, hanem neked is.

Vízfogyasztás

A víztisztítás alatt egy tiszítás során, egy hagyományos medence tizennyolcszor több vizet használ, mint egy Desjoyaux medence. Ezt azért nehéz überelni. 

Plusz két bónusz erőforráskímélés

A hagyományos homokszűrős medencék tisztításához munkaerőt és homokot kell felhasználni. Az építéshez speciális homokra van szükség, és sajnos a világ sivatagjaiból származó homok mennyisége egyre kevesebb. A Desjoyaux egyedülálló szűrője, egyiket sem igényli.

Kezdődhet az építkezés?

Környezettudatos medencéinket 7 nap alatt telepíteni tudjuk az otthonodban.

Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.

Töltsd le medence katalógusunkat!

Medencetelepítés előtt töltsd le katalógusunkat, hogy teljes képet kapj a Desjoyaux-medencék előnyeiről, felszereltségeiről és szolgáltatásairól.
E-mail címed megadásával azonnal elküldjük elektronikus katalógusunkat.

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

Ha medence építésen gondolkodsz, fontos ismerned az erre vonatkozó szabályozást. Utána már csak pár alapvető kérdést szükséges átgondolni, mielőtt döntenél.…
Ha időben észreveszed, a medencefólia még javítható. Több módszer is kínálkozik rá.

Ha időben észreveszed, a medencefólia még javítható. Több módszer is kínálkozik rá.

Ha időben észreveszed a medencebélésen bekövetkező változásokat, még van időd a javításra. Megmutatjuk, hogy milyen esetekben lehetséges a javítás és…
Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat.

Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat.

Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat és azt is, melyik típusú medencét érdemes választanod, illetve milyen…