Skip to content

A Desjoyaux medence 6 verhetetlen előnye

Hozd ki a legtöbbet kültéri életteredből a Desjoyaux medencével! Rövid összefoglalónkban bemutatjuk miért olyan hatékony ez a technológia más épített medencékhez képest. Nem hiába népszerű világszerte és választják egyre többen itthon is. 

1. Tartós szerkezet

A Desjoyaux medence első nagy előnye a tartós szerkezete, amely garantálja a hosszú élettartamot, és akár generáción át fejelthetetlen élményekkel gazdagítja a családot. A Desjoyaux rugalmas aktív szerkezetkialakításával rendkívül elleálló a jéggel, a földmozgással és a talajvíz betöréssel szemben is. Az medenceszerkezet paneljeit a megadott méret és forma alapján előre összeállítjuk Franciaországi gyárunkban, majd ezt egyetlen folyamatban telepítjük és körbebetonozzuk a helyszínen. Ez az egyedi eljárás biztosítja a medence masszívságát is.

2. Testre szabható kialakítás

A Desjoyaux medence legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a sokoldalúsága. Teljesen testreszabható formákat és méreteket kínál, valamint az igényeidtől függően a földbe, vagy akár a föld fölé telepíthetők. Ez a lehetőségek teljesen új tárházát nyithatja meg bármilyen kültéri vagy beltéri hely számára. Sokkal több egyedi tervezést tesz lehetővé, mint amit a hagyományos úszómedencék kínálnak. A Desjoyaux 5281 lehetséges medencekombinációja között biztosan megtalálod álmaid medence konstrukcióját. Legyen szó medencelépcsőről, medencefóliáról, szegélyről vagy a medence körüli burkolatról számos stílus közül választhatsz. A modern minimalista dizájntól a mediterrán ihletésű medencékig mindent megtalálsz.
Tipp: Rendezd be a medence körüli élettered a Desjoyaux medence kiegészítőivel és kültéri bútoraival, így biztosan minden harmonizálni fog!

3. Gyors telepítés

A Desjoyaux medence felépítésének köszönhetően, ha már kész az álom medence terved, az gyorsan, 7 lépésben, 7 nem egymást követő nap alatt telepíthető!

4. Könnyű karbantartás

Minden medencetulajdonos tudja, hogy a medence együttjár az olyan karbantartási munkákkal, mint például medence tisztítás, algátlanítás.  A Desjoyaux medence egyedülálló előnye, hogy könnyen karbantartható, mindössze heti 15 percet vesz igénybe. A Desjoyaux szűrőrendszere sokkal alaposabb szűrést biztosít, mint a hagyományos homokszűrős technológia. A homokszűrő nagyjából 50-30 mikronig, míg a Desjoyaux szűrőrendszere 6 mikronig képes kiszűrni a szennyeződéseket a vízből. Szűrőrendszerünk 2 óra alatt képes megtisztítani egy 8×4 méteres medence vizét! A szűrőmembránt csupán ki kell emelni a szűrőegységből és egy slaggal megtisztítani.  Továbbá teljesen automatizálható, programozható a medence szűrése, világítása és fűtése.

5. Költséghatékony

Noha a medence építéséhez betont kell használni, viszonylag költséghatékony megoldás összehasonlítva más típusú medencék fenntartási és felújítási költségeivel. Egy 18 m³/h kapacitású Desjoyaux medenceszivattyú 451 W/h energifelhasználással, míg a hagyományos homokszűrős technológia 1100 W/h energiafelhasználással jár. Ez a jelentős különbség abból adódik, hogy a homokszűrős technológia esetében a víztestet egy külső szűrőközegen kell átnyomni, ami sokkal nagyobb energiaigénnyel jár.
Medencéinkben elég 3 évente cserélni a szűrőt, amihez nem kell szakembert hívni. Csupán ki kell emelni az elhasználódott szűrőzsákot, és behelyezni az újat.

6. Környezetbarát

Büszkék vagyunk rá, hogy a Desjoyaux a kezdetektől fogva fontosnak tartotta a környezetvédelmet. 1990-ban mutattuk be a 100%-ban újrahasznosított medeceszerkezetünket. Mára még tovább mentünk és az előállítási folyamatba beiktattunk egy műanyagkezelési láncot, ezáltal újrahasznosított polipropilén szerkezeti elemeket tudunk nyújtani.

Kezdődhet az építkezés?

Környezettudatos medencéinket 7 nap alatt telepíteni tudjuk az otthonodban.

Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.

 

Töltsd le medence katalógusunkat!

Medencetelepítés előtt töltsd le katalógusunkat, hogy teljes képet kapj a Desjoyaux-medencék előnyeiről, felszereltségeiről és szolgáltatásairól.
E-mail címed megadásával azonnal elküldjük elektronikus katalógusunkat.

Az Udvar Forradalma: Szakértői Tippek Épített Medence Tervezéséhez Budapesten

Az Udvar Forradalma: Szakértői Tippek Épített Medence Tervezéséhez Budapesten

Medencét szeretnél, de nem tudod hogy milyen szempontokat érdemes átgondolnod? Segítünk! Ebben a cikkben részletesen ismertetjük, hogy mire figyelj.
Hogyan indítsd újra a medencét tél után, hogy újra csobbanhass?

Hogyan indítsd újra a medencét tél után, hogy újra csobbanhass?

Bizonytalan vagy, hogy hogyan indíthatod újra a medencédet tél után? Kövesd ezt a pár lépést és magabiztosan nyithatod az uszodát…
A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

Ha medence építésen gondolkodsz, fontos ismerned az erre vonatkozó szabályozást. Utána már csak pár alapvető kérdést szükséges átgondolni, mielőtt döntenél.…