Skip to content

A Desjoyaux medence 6 verhetetlen előnye

Hozd ki a legtöbbet kültéri életteredből a Desjoyaux medencével! Rövid összefoglalónkban bemutatjuk miért olyan hatékony ez a technológia más épített medencékhez képest. Nem hiába népszerű világszerte és választják egyre többen itthon is. 

1. Tartós szerkezet

A Desjoyaux medence első nagy előnye a tartós szerkezete, amely garantálja a hosszú élettartamot, és akár generáción át fejelthetetlen élményekkel gazdagítja a családot. A Desjoyaux rugalmas aktív szerkezetkialakításával rendkívül elleálló a jéggel, a földmozgással és a talajvíz betöréssel szemben is. Az medenceszerkezet paneljeit a megadott méret és forma alapján előre összeállítjuk Franciaországi gyárunkban, majd ezt egyetlen folyamatban telepítjük és körbebetonozzuk a helyszínen. Ez az egyedi eljárás biztosítja a medence masszívságát is.

2. Testre szabható kialakítás

A Desjoyaux medence legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a sokoldalúsága. Teljesen testreszabható formákat és méreteket kínál, valamint az igényeidtől függően a földbe, vagy akár a föld fölé telepíthetők. Ez a lehetőségek teljesen új tárházát nyithatja meg bármilyen kültéri vagy beltéri hely számára. Sokkal több egyedi tervezést tesz lehetővé, mint amit a hagyományos úszómedencék kínálnak. A Desjoyaux 5281 lehetséges medencekombinációja között biztosan megtalálod álmaid medence konstrukcióját. Legyen szó medencelépcsőről, medencefóliáról, szegélyről vagy a medence körüli burkolatról számos stílus közül választhatsz. A modern minimalista dizájntól a mediterrán ihletésű medencékig mindent megtalálsz.
Tipp: Rendezd be a medence körüli élettered a Desjoyaux medence kiegészítőivel és kültéri bútoraival, így biztosan minden harmonizálni fog!

3. Gyors telepítés

A Desjoyaux medence felépítésének köszönhetően, ha már kész az álom medence terved, az gyorsan, 7 lépésben, 7 nem egymást követő nap alatt telepíthető!

4. Könnyű karbantartás

Minden medencetulajdonos tudja, hogy a medence együttjár az olyan karbantartási munkákkal, mint például medence tisztítás, algátlanítás.  A Desjoyaux medence egyedülálló előnye, hogy könnyen karbantartható, mindössze heti 15 percet vesz igénybe. A Desjoyaux szűrőrendszere sokkal alaposabb szűrést biztosít, mint a hagyományos homokszűrős technológia. A homokszűrő nagyjából 50-30 mikronig, míg a Desjoyaux szűrőrendszere 6 mikronig képes kiszűrni a szennyeződéseket a vízből. Szűrőrendszerünk 2 óra alatt képes megtisztítani egy 8×4 méteres medence vizét! A szűrőmembránt csupán ki kell emelni a szűrőegységből és egy slaggal megtisztítani.  Továbbá teljesen automatizálható, programozható a medence szűrése, világítása és fűtése.

5. Költséghatékony

Noha a medence építéséhez betont kell használni, viszonylag költséghatékony megoldás összehasonlítva más típusú medencék fenntartási és felújítási költségeivel. Egy 18 m³/h kapacitású Desjoyaux medenceszivattyú 451 W/h energifelhasználással, míg a hagyományos homokszűrős technológia 1100 W/h energiafelhasználással jár. Ez a jelentős különbség abból adódik, hogy a homokszűrős technológia esetében a víztestet egy külső szűrőközegen kell átnyomni, ami sokkal nagyobb energiaigénnyel jár.
Medencéinkben elég 3 évente cserélni a szűrőt, amihez nem kell szakembert hívni. Csupán ki kell emelni az elhasználódott szűrőzsákot, és behelyezni az újat.

6. Környezetbarát

Büszkék vagyunk rá, hogy a Desjoyaux a kezdetektől fogva fontosnak tartotta a környezetvédelmet. 1990-ban mutattuk be a 100%-ban újrahasznosított medeceszerkezetünket. Mára még tovább mentünk és az előállítási folyamatba beiktattunk egy műanyagkezelési láncot, ezáltal újrahasznosított polipropilén szerkezeti elemeket tudunk nyújtani.

Kezdődhet az építkezés?

Környezettudatos medencéinket 7 nap alatt telepíteni tudjuk az otthonodban.

Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.

 

Töltsd le medence katalógusunkat!

Medencetelepítés előtt töltsd le katalógusunkat, hogy teljes képet kapj a Desjoyaux-medencék előnyeiről, felszereltségeiről és szolgáltatásairól.
E-mail címed megadásával azonnal elküldjük elektronikus katalógusunkat.

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

Ha medence építésen gondolkodsz, fontos ismerned az erre vonatkozó szabályozást. Utána már csak pár alapvető kérdést szükséges átgondolni, mielőtt döntenél.…
Ha időben észreveszed, a medencefólia még javítható. Több módszer is kínálkozik rá.

Ha időben észreveszed, a medencefólia még javítható. Több módszer is kínálkozik rá.

Ha időben észreveszed a medencebélésen bekövetkező változásokat, még van időd a javításra. Megmutatjuk, hogy milyen esetekben lehetséges a javítás és…
Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat.

Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat.

Érdekel mennyibe kerülne egy kerti beépített medence? Megmutatjuk az árakat és azt is, melyik típusú medencét érdemes választanod, illetve milyen…