Skip to content

Medence vásárlás egyszerűen, pár lépésben

Egy medence építése nagy lépés minden család életében, de a projekt levezénylése nem kell, hogy komplikált, átláthatatlan, vagy hosszú folyamat legyen.

Megmutatjuk, milyen lépések vezetnek a terv megszületésétől az első csobbanásig, és hogy mennyire egyszerű a Desjoyaux-val a medence vásárlás.

exclusive-medence

A medence vásárlás lépései

Sokan tartanak a medence vásárlás folyamatától, pedig a Desjoyaux-val gördülékenyen megy minden az ötleteléstől az építési engedélyek lebonyolításáig.
Íme, ezek a vásárlási folyamat főbb lépései, ha a Desjoyaux-t választod:

1. Inspirálódj! Milyen a te álommedencéd?

Az ispirálódás az első és legfontosabb lépés. Milyen legyen a lépcső? Szeretnél tetőt? Milyen forma tetszik a legjobban?

Amikor ügyfeleink felveszik velünk a kapcsolatot, általában már van egy kész elképzelés a fejükben; több konkrét kérdés is felmerült bennük, amiket mi örömmel tudunk megválaszolni.

A Desjoyaux weboldalán bőven találhatsz inspirációt, ami segít kitalálni, hogy milyen lehetne az álommedencéd.

2. Foglalj időpontot, ismerd meg termékeinket

Mindig örömmel várunk kiállítótermeinkben, ahol közvetlenül fel tudod fedezni a termékeinket és fel tudod tenni a kérdéseidet.
Ha már van egy konkrét elképzelésed, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot akár telefonon (+36705903766), akár a holnapunkon található űrlapon keresztül, foglalj időpontot, és vonj be minket is az ötletelésbe.
Miután átbeszéltük az elképzeléseidet, megbeszélünk veled egy időpontot a helyszíni egyeztetésre is.

3. Tervezz velünk! A Desjoyaux-projektmenedzsered segít.

A következő lépés, hogy egy szakértőnk a helyszínre érkezik hozzád. Ekkor figyelembe veszi a te preferenciáidat és persze a különböző környezeti és műszaki korlátokat is.

Miután mindent leellenőrzött, a javaslatai alapján elkészítünk neked egy részletes projekt-tanulmányt, ami tartalmazza az összes pontot, amit a helyszínen megbeszéltetek: a medence különböző összetevőit, a szállítását, valamint az árajánlatot is.

Még nem tudod milyen medencét szeretnél?

Kövesd be Instagram oldalunkat és inspirálódj a már elkészült medencéinkkel!  

Több mint 220 000 telepített medence világszerte!

4. Aláírjuk a szerződést

Ha mindent rendben találtál a projekttanulmánnyal és az árajánlattal, akkor ezen a ponton hivatalosan is megrendelheted tőlünk álmaid medencéjét.

5. Megbeszéljük a kivitelezés részleteit

Miután megrendelted a medencét, a második helyszíni megbeszélés következik, ahol az elrendezésről és a kivitelezésről lesz szó. Itt beszéljük meg a medence pontos helyét, és aláírjuk a kivitelezési jegyzőkönyvet, amely pontosan jelzi a medence méreteit is.

Ekközben a projektmenedzserünk elintézi az adminisztratív formaságokat, benyújtja a munkálatok megkezdéséről szóló nyilatkozatot, vagy ha kell, megszerzi az építési engedélyt (A magyar jogszabályok értelmében nem kell engedélyeztetni a medence építését, amennyiben a medence nem nagyobb bruttó 50 négyzetméternél, és nem mélyebb 150 cm-nél)

Kezdődhet az építkezés

Környezettudatos medencéink újrahasznosított anyagból készülnek és fele annyi elektromos energiát használnak fel, mint egy átlagos medence. Ezt nemcsak a bolygónk, de a pénztárcád is meg fogja köszönni.

Rádásul mindössze 7 nap alatt telepíteni tudjuk a medencédet!

Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.

Töltsd le medence katalógusunkat!

Medencetelepítés előtt töltsd le katalógusunkat, hogy teljes képet kapj a Desjoyaux-medencék előnyeiről, felszereltségeiről és szolgáltatásairól.
E-mail címed megadásával azonnal elküldjük elektronikus katalógusunkat.

Az Udvar Forradalma: Szakértői Tippek Épített Medence Tervezéséhez Budapesten

Az Udvar Forradalma: Szakértői Tippek Épített Medence Tervezéséhez Budapesten

Medencét szeretnél, de nem tudod hogy milyen szempontokat érdemes átgondolnod? Segítünk! Ebben a cikkben részletesen ismertetjük, hogy mire figyelj.
Hogyan indítsd újra a medencét tél után, hogy újra csobbanhass?

Hogyan indítsd újra a medencét tél után, hogy újra csobbanhass?

Bizonytalan vagy, hogy hogyan indíthatod újra a medencédet tél után? Kövesd ezt a pár lépést és magabiztosan nyithatod az uszodát…
A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

A medence építés első lépései - szabályozás és alapvető kérdések

Ha medence építésen gondolkodsz, fontos ismerned az erre vonatkozó szabályozást. Utána már csak pár alapvető kérdést szükséges átgondolni, mielőtt döntenél.…