Skip to content

Medence vásárlás egyszerűen, pár lépésben

Egy medence építése nagy lépés minden család életében, de a projekt levezénylése nem kell, hogy komplikált, átláthatatlan, vagy hosszú folyamat legyen.

Megmutatjuk, milyen lépések vezetnek a terv megszületésétől az első csobbanásig, és hogy mennyire egyszerű a Desjoyaux-vel a medence vásárlás.

exclusive-medence

A medence vásárlás lépései

Sokan tartanak a medence vásárlás folyamatától, pedig a Desjoyaux-vel gördülékenyen megy minden az ötleteléstől az építési engedélyek lebonyolításáig.

Íme, ezek a vásárlási folyamat főbb lépései, ha a Desjoyaux-t választod:

1. Inspirálódj! Milyen a te álommedencéd?

Az ispirálódás az első és legfontosabb lépés. Milyen legyen a lépcső? Szeretnél tetőt? Milyen forma tetszik a legjobban?

Amikor ügyfeleink felveszik velünk a kapcsolatot, általában már van egy kész elképzelés a fejükben; több konkrét kérdés is felmerült bennük, amiket mi örömmel tudunk megválaszolni.

A Desjoyaux weboldalán bőven találhatsz inspirációt, ami segít kitalálni, hogy milyen lehetne az álommedencéd.

2. Foglalj időpontot, ismerd meg termékeinket

Mindig örömmel várunk kiállítótermeinkben, ahol közvetlenül fel tudod fedezni a termékeinket és fel tudod tenni a kérdéseidet.

Ha már van egy konkrét elképzelésed, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot akár telefonon (+36705903766), akár a holnapunkon található űrlapon keresztül, foglalj időpontot, és vonj be minket is az ötletelésbe.

Miután átbeszéltük az elképzeléseidet, megbeszélünk veled egy időpontot a helyszíni egyeztetésre is.

3. Tervezz velünk! A Desjoyaux-projektmenedzsered segít.

A következő lépés, hogy egy szakértőnk a helyszínre érkezik hozzád. Ekkor figyelembe veszi a te preferenciáidat és persze a különböző környezeti és műszaki korlátokat is.

 

Miután mindent leellenőrzött, a javaslatai alapján elkészítünk neked egy részletes projekt-tanulmányt, ami tartalmazza az összes pontot, amit a helyszínen megbeszéltetek: a medence különböző összetevőit, a szállítását, valamint az árajánlatot is.

Még nem tudod milyen medencét szeretnél?

Kövesd be Instagram oldalunkat és inspirálódj a már elkészült medencéinkkel!  Több mint 220 000 telepített medence világszerte!

4. Aláírjuk a szerződést

Ha mindent rendben találtál a projekttanulmánnyal és az árajánlattal, akkor ezen a ponton hivatalosan is megrendelheted tőlünk álmaid medencéjét.

5. Megbeszéljük a kivitelezés részleteit

Miután megrendelted a medencét, a második helyszíni megbeszélés következik, ahol az elrendezésről és a kivitelezésről lesz szó. Itt beszéljük meg a medence pontos helyét, és aláírjuk a kivitelezési jegyzőkönyvet, amely pontosan jelzi a medence méreteit is.


Ekközben a projektmenedzserünk elintézi az adminisztratív formaságokat, benyújtja a munkálatok megkezdéséről szóló nyilatkozatot, vagy ha kell, megszerzi az építési engedélyt (A magyar jogszabályok értelmében nem kell engedélyeztetni a medence építését, amennyiben a medence nem nagyobb bruttó 50 négyzetméternél, és nem mélyebb 150 cm-nél)

Kezdődhet az építkezés

Környezettudatos medencéink újrahasznosított anyagból készülnek és fele annyi

elektromos energiát használnak fel, mint egy átlagos medence. Ezt nemcsak a bolygónk, de a pénztárcád is meg fogja köszönni.

 

Rádásul mindössze 7 nap alatt telepíteni tudjuk a medencédet!

Hívj minket (+36705903766) vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online; örömmel támogatunk személyre szabott tanácsokkal a vásárlás első lépéseitől kezdve a medencéd karbantartásáig.

Kerti medencék: melyik típus lesz számodra a megfelelő? Segítünk!

Kerti medencék: melyik típus lesz számodra a megfelelő? Segítünk!

A medence megvásárlása és telepítése előtt megmutatjuk milyen variációk léteznek, és segítünk eldönteni, hogy melyik lenne a kertedbe a legjobb…
A Desjoyaux technológia előnyei

A Desjoyaux technológia előnyei

Egy medencetelepítés vagy felújítás előtt próbáljuk megtalálni az igényeinkenk és a pénztárcánknak megfelelő megoldást. Azonban fontos, hogy a medence tervezése…
Kertrendezési tippek a medence körül

Kertrendezési tippek a medence körül

Egy épített medence telepítésével új életteret hozunk létre, vagy egy már meglévőt egészítünk ki. Míg a belső terekre sok figyelmet…